خبر

گزارش ها و مصاحبه های اختصاصی

خبر

گزارش ها و مصاحبه های اختصاصی

ایران تا پایان امسال به هند و لبنان رایزن بازرگانی اعزام می کند

  
  اهواز - معاون مدیرکل گروه رایزنان بازرگانی سازمان توسعه تجارت ایران گفت: ایران تا پایان امسال به هندوستان و لبنان رایزن بازرگانی اعزام می کند و با این احتساب شمار کشورهایی که ایران در آنها رایزن بازرگانی دارد به 21 می رسد.  
"بهروز الفت"، روز سه شنبه در حاشیه نشست مشترک بررسی مسایل و مشکلات صادرات به کشورهای امارات متحده عربی و عربستان سعودی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا در اهواز افزود: بر اساس قانون برنامه چهارم که به انتهای خود نزدیک است 30 کشور را برای اعزام رایزن بازرگانی در نظر داشتیم که تاکنون در 19کشور جهان شامل چین، افغانستان، پاکستان و ترکیه در آسیا، روسیه، ازبکستان، بلاروس، قزاقستان و ترکمنستان در آسیای میانه، عراق ، کویت، عربستان و امارات در خاورمیانه، الجزایر، کنیا، آفریقای جنوبی و نیجریه در آفریقا و ونزوئلا در آمریکا رایزن بازرگانی داریم.
وی از احتمال اعزام رایزن بازرگانی به اندونزی نیز در سال جاری خبر داد و اظهار داشت: تلاش می شود شمار کشورهای برخوردار از رایزن بازرگانی ایران به 30 مورد برسد.
این مقام مسوول گفت: در کل آفریقا با 53 کشور، ایران تنها در چهار کشور رایزن بازرگانی دارد که این حداقل است، در حالی که آفریقا از جمله بازارهای هدف جمهوری اسلامی ایران بوده و فرصت های تجاری موجود در آنجا و زمینه برای ارائه خدمات فنی و مهندسی در کشورهای آفریقایی بسیار است.
وی تاکید کرد: در این کشورها، صادرکنندگان و شرکت های فنی و مهندسی ایرانی امکان حضور بیشتری دارند و این بازار متناسبی با توانمندی شرکت های داخلی است نه به این معنا که به غیر اینها در سایر کشورها صادر کننده نداریم چرا که در کشورهای بزرگ و مطرح جهان نیز صادرکنندگان ایرانی فعال هستند که جزو استثناها به شمار می آید.
الفت گفت: عراق، افغانستان، کشورهای سی ای اس، حوزه خلیج فارس و آفریقا از جمله بازارهایی هستند که به طور کاربردی به آنها نگاه می کنیم.
وی خاطرنشان کرد: تراز تجاری ایران در زمان حاضر در روسیه به عنوان یکی از بازارهای مهم ایران، امارات، چین، آفریقای جنوبی و سه کشور از مجموع کشورهای آسیای میانه منفی و در عراق، افغانستان، عربستان، پاکستان، ونزوئلا، الجزایر، کنیا و نیجریه و دو کشور آسیای میانه مثبت است.
الفت گفت: طرح استراتژیک توسعه مناسبات اقتصادی ایران با ونزوئلا اساس صنعتی دارد که به همین منظور ریاست اجلاس مشترک این دو کشور به عهده وزارت صنایع و معادن بوده و تاکنون کارهای زیادی انجام داده اند.
وی اظهار داشت: در ونزوئلا برای ساخت کارخانه در زمینه تراکتورسازی و لبنیات سرمایه گذاری خیلی خوبی شده و با توجه به این که این کشور نیز دچار مشکلات شبیه ما بعد ازتحریم است بیشترین تقاضا را از کشور ایران دارد، خودشان پیشنهاد می دهند شرکت های فعال ایرانی در حوزه های مختلف اعم از نفت، گاز و صنعتی وارد شوند و در این کشور سرمایه گذاری کنند.
وی ادامه داد: ونزوئلا دارای ظرفیت های مناسب اقتصادی در بخش کشاورزی بوده و دارای آب و اراضی مستعد برای این کار است اما ایران در این زمینه ها خوب وارد عمل نشده که زمان حاضر فرصت های خوبی برای شرکت های ایرانی است تا با توجه به این که توسعه همکاری های دو کشور بر مبنای صنعت است نسبت به سرمایه گذاری در زمینه ایجاد کشت و صنعت های بزرگ در این کشور اقدام کنند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد